Wil jij nu echt voor jezelf kiezen in werk of privé, maar loop je vast en houdt iets je tegen?

Neem dan de eerste stap om de blokkade te doorbreken.

Boek jouw Gratis telefonische Diamant sessie t.w.v. €125,-! 

Je verdient het om je stralende zelf te zijn!

Mijn naam is Corien. Ik begeleid jou graag om weer echt gelukkig te zijn.

Ik had alles: een goede baan, een lieve partner, mooi huis, fijne vakanties… Maar enkele jaren geleden kwam ik tot de conclusie dat ik niet deed wat ik had willen doen. Elke dag liep ik er tegen aan dat ik niet meer die invulling aan mijn leven wilde geven die mij niet gelukkig maakte. Ik kwam erachter dat ik in feite niet mijn droom leefde maar dat ik werd geleefd door wie ik niet wilde zijn en waarin ik nooit echt mezelf kon zijn.

Ik wil graag met jou de verschillende lagen van de blokkades en de persoonlijke belemmeringen afpellen. Omdat het jouw tijd is om lucht te krijgen. Dat je dan echt voor jezelf kunt gaan kiezen en leven.

Herken je je hierin? Boek dan jouw gratis Diamant Sessie, zodat jij een eerste stap kunt nemen opweg naar dat leven waar je wél blij van wordt. Het geeft me voldoening om jou hierin te begeleiden!

Vraag een Diamant sessie aan

7 + 8 =

Een Diamant sessie is iets voor jou…

Z

Als je’s morgens wakker wordt, maar weer aan je dagelijkse routine begint en je jezelf regelmatig afvraagt: “is dit het nou!?”.

Z

Als je al een tijdje voelt dat er iets wringt. Dat je gewoon niet zo blij meer bent als je zou willen of als je ooit geweest bent.

Z

Als je jezelf al lange tijd voorbij loopt omdat je hoge verwachtingen hebt van jezelf, maar je die niet meer waar kunt en wilt maken.

Na een Diamant sessie:

Z

Heb je helderheid. Je weet wat jou blokkeert en waar je belemmeringen vandaan komen.

Z

Je hebt meer energie en focus. Je weet welke stappen je kunt gaan nemen voor jezelf.

Z

Voel je je lichter en opgelucht. Je kunt genieten van wat er al wél is.

Ja ik vraag een Gratis Diamantsessie aan!

You deserve to shine!

Klaar om bergen te verzetten? Reserveer jouw Diamant sessie!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een telefonische afspraak te plannen. Een diamantsessie duurt ongeveer een half uur.

7 + 1 =