Hypnose naar Bewustwording

SIMPELWEG SLANK!

De nieuwe hypnose sessies starten weer vanaf

1 maart 2019

Heb jij ook altijd trek of zin in lekker eten en kamp je daardoor met overgewicht?

Wil je niet steeds maar op Dieet. Pillen slikken, shakes gebruiken en of Koolhydraatarm eten en calorieën tellen de rest van je leven? En blijf je het Jo Jo effect houden of wordt je na het diëten steeds weer zwaarder?
 
Wat zou jij nu het liefste willen doen…….. en gaat dat nu niet omdat je er de puf of moeite niet voor hebt?
Durf je  eerlijk gezegd niet naar de sportschool en heb je last om je makkelijk te bewegen?
 
Voor veel mensen is dit een lastige situatie, waarbij de wens om goed te eten en de wens om af te vallen niet met elkaar samengaan.
Steeds weer op dieet het heeft vaak weinig zin en geeft vaak een ongelukkig gevoel, doordat je veel lekkers moet afslaan, terwijl je daar toch zin in hebt. En je steeds weer op je oude gewicht of zwaarder terug komt.

Band of Verkleining

De oplossing wordt dan tegenwoordig gezocht in de vorm van een maagband of maagverkleining, maar deze operatie is niet ongevaarlijk, zwaar en vergt veel tijd en geld. Het slagingspercentage van de operatieve maagBAND is slechts 50% ! En blijk niet de blijvende resultaten te geven Gelukkig is er een veel gezonder alternatief.
Daarom de VIRTUELE maagVERKLEINING, deze is effectiever dan de maagband die je krijgt bij een operatie. Het slagingspercentages is ongelooflijk hoog: 93%. Daarbij is de virtuele maagverkleining ook nog een stuk Gezonder en goedkoper!
 
Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een behandeling onder hypnose” een échte maagverkleining te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagverkleining.
 
Je ziet nu dat er nog een aantal mensen de virtuele maagband onder hypnose leveren, maar uit onderzoek blijkt dat mensen die willen afvallen minder geloven in een maagband. Zelfs in ziekenhuizen wordt het niet meer gedaan en wordt alleen de maagverkleining toegepast. Om daarop in te spelen heeft mijn opleidingsinstituut een speciaal protocol ontwikkeld met betere resultaten (op de lange termijn) en hogere slaging percentages. De virtuele maagband is namelijk ook al weer een aflopende zaak.
 
De resultaten van een virtuele maagverkleining zijn spectaculair te noemen.
Studies wijzen uit (Annals of Surgery) dat het bij hele zware mensen een succespercentage oplevert van 93%. Het verbetert slaapapneu en diabetes, vermindert hart problemen en lichamelijke overbelasting verdwijnt , maar een echte operatie heeft altijd risico’s. Deze hypnose ‘operatie’ niet!
 

Bianca L’abée is de grondlegster van de vernieuwde virtuele maagverkleining.

Zij heeft haar protocol gebaseerd op jarenlang onderzoek en haar NLP achtergrond. En zij heeft mij persoonlijk opgeleid om de vernieuwde virtuele maagverkleining met dit protocol uit te voeren, daar ben ik super trots op.

 

Nieuw jasje

 
Na alle praktijkervaringen is het oude protocol van ‘de maagband’ (die steeds minder werkt) geoptimaliseerd naar de huidige versie van het “HIN” (Hypnose Instituut Nederland). De trajecten met cliënten kwamen steeds uit op op bepaalde problematiek (zoals het idee ‘ik heb wel vernomen dat een maagband niet werkt, want dat las ik ergens’ …) en door het bundelen van de ervaringen en de kennis van de hypnotherapeuten is deze vernieuwde versie ontstaan.
 
De Virtuele Maagverkleining
 
Deze prachtige tool is ontwikkeld om jou te helpen af te vallen door gedragsverandering vanuit het onbewuste, om jou stap voor stap door een persoonlijk uitgetest proces te begeleiden. Dit programma zal je helpen het gewenste gewicht te bereiken en te behouden en het werkt direct
 

Wat je kunt verwachten?

 
De viertal sessies van 1,5 a 2uur
 
De sessies geven je ook afkeer tegen verslaving zoals chocolade, cola , suikers enz enz
Een audio ondersteuning
Behandeling voor eventuele oude patronen naar sabotage gedrag.
 
Je kunt verwachten dat je na het volgen van het Virtuele Maagverkleiningstraject echt gaat afvallen en blijvend het gewicht verliest, niet meer aan symptoombestrijding hoeft te doen, maar doormiddel van dit programma met een begeleiding naar je eetgedrag echt naar de kern te gaan van het probleem “
 
Dezelfde week na de aanpassingen van het nieuwe programma ben ik ( BATC geaccrediteerd) de maagverkleining bij verschillende mensen gaan plaatsen met geweldig resultaat inmiddels.
Gemiddeld zijn de cliënten makkelijk het overgewicht verloren zonder enkele moeite hiervoor te doen.
 
De geweldige veranderingen werden al snel zichtbaar op de weegschaal. Ook jij kunt je doel bereiken.
Door de behandeling van een BATC geaccrediteerd en gecertificeerd hypnose therapeut die helpt je doel te bereiken.
 
De virtuele maagverkleining is geschikt voor zowel vrouwen als mannen met een BMI vanaf 30. Is jouw BMI lager dan 30 en wil je toch graag blijvend een aantal kilo’s afvallen, dan kun je bij mij ook terecht voor de laatste pondjes en hypnose. Dit is meestal ruim voldoende om in jouw geval het gewenste resultaat te behalen.
 

Ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast als ik?

Ik start binnenkort met de cursus slank de toekomst in met de Virtuele maagverkleining vanaf 1 maart 2019 gaan we de vernieuwde versie officieel nu dan ook starten in mijn praktijk. Ik heb er zin in!
 
Heb jij er genoeg van om steeds te diëten en na het af te vallen, steeds weer meer aan te komen. Neem dan nu jouw leven in eigen hand.
Wil jij deze start ook maken meld je dan aan bij Corien Groen zij is BATC geaccrediteerd en gecertificeerd hypnose therapeut en professionele psychosociale coach.

Ja ik wil een afspraak