WAAROM ZOU IK EEN COACH NODIG HEBBEN, HET GAAT TOCH BEST GOED MET ME?

Deze opmerking of een vergelijkbare versie hoor ik vaak als ik anderen vraag of ze wel eens zijn gecoacht of nagedacht hebben om een coach te zoeken.

Zelf heb ik vanaf de eerste dag dat ik ging werken een begeleider gehad die mij hielp in het vooruitkomen naar een groei en naar mijn persoonlijke effectiviteit ( een coach) gehad.

Daarnaast heb ik vele verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Niet omdat ik slecht was in iets of omdat het dan niet goed met me ging. Ik wilde meer en meer om te leren en om ergens nog beter in te worden zodat ik het beste kon leveren. 
Sowieso geloof ik er in dat je beter kan focussen op wat je wel goed kan (en vaak ook het leukst vindt) dan op iets wat je niet goed kan en ik ben goed in het coachen van vrouwen om de vrijheid en rust in zich zelf terug te vinden.

Daarbij heb ik me afgelopen jaren gerealiseerd dat alles wat ik heb gedaan vooral heeft bijgedragen aan mezelf, om mijzelf beter leren kennen, waardoor ik nog betere keuzes kan maken en anderen te helpen(lees keuzes verbeteren waar ik gelukkig van word).

Ook vind ik het belangrijk dat, ik me minder aantrek van wat anderen er van vinden en vertrouw er op dat wanneer ik iets doe vanuit mijn hart het goed is /goed komt… dat ik daardoor de beste coaching kan geven naar de beste versie die mijn clienten nodig hebben.
En ik kan je vertellen dat doe ik ook en het leeft heel erg lekker relaxed en waardevol.

Maar terugkomend op waarom coaching?

Ik merk dat veel mensen een drempel ervaren om een coach te raadplegen. 
En dat vind ik zo zonde!

Ik gun het iedereen om zichzelf beter te leren kennen, te groeien en dat te doen waar je echt heel blij van wordt! 
Daarvoor kan het nodig zijn om inzicht te krijgen in je belemmeringen, ze te doorbreken of ze te accepteren.

Door coaching neemt je zelfsturend, zelflerend en zelf oplossend vermogen toe.

Als coach schep ik de voorwaarden om samen met jou het beste uit jou naar boven te halen zodat je in staat bent je leven moeiteloos te ervaren en kunt leven. 
Eigenlijk begeleid ik jou jezelf te helpen 😊 Ik zorg voor de juiste proffesionele vakkennis, ik snijd de thema’s aan die voor jou van toepassing zijn, ik gebruik passende methodieken en toch wel het belangrijkste; oprechte 200% aandacht voor jou.

De kracht, de zelf bewustwording, besef naar wie jij bent, wat jij nodig hebt en de verandering die hiermee gepaard gaat is enorm!

Daarnaast krijg jij de rust en energie terug die je door onrust en stress uit jezelf hebt laten leeg lopen. De energie van jou als werkende vrouw is bijna onuitputtelijk! Ik zie heel vaak dat de vrouwen zichzelf vergeten en op een gegeven moment op een punt komen dat de energie op is. En niet meer aan zichzelf toekomen omdat er zo veel dingen zo veel belangrijker zijn dan zij zelf…

Als je jezelf hierin herkent, vraag dan om hulp!

Waarom zou je mij kiezen als coach?

Omdat ik jou de zekerheid kan bieden dat het werkt als ik jou begeleid met het loslaten van jouw emotionele bagage. 
Dat doe ik op een manier die bij mij past: niet zweverig, maar met beide voeten op de grond. Ik vertel je dan ook niet wat je moet doen maar laat je de antwoorden in jezelf ontdekken vaak vanuit jouw onderbewustzijn.

Als je denkt dat ik jou, naast je eigen volledige inzet kan coachen, dan doe ik dat heel graag! 
Ik coach vanuit totale inzet naar jou gericht, vanuit positiviteit; we kijken naar wat er wél goed gaat, wat je wél graag wilt en hoe je daar komt waar je graag wilt zijn. Wat dat ook is… Jij hebt alle talent en kwaliteiten om daar te komen. 
Ik geloof er in dat ook jij dat kan bereiken en de vrijheid in jezelf mag ervaren.