Eindelijk keuzes maken waar je kracht van krijgt en waar je weer vol energie je bed voor uitkomt.

u

Is alles in je leven precies zoals je ooit gedroomd had, het gevoel is weg en je bent gewoon niet gelukkig?

Je hebt een mooi huis, een partner, kinderen, een goede baan, iedereen is gezond… eigenlijk heb je alles, maar toch geeft het je allemaal niet echt voldoening en voel je je regelmatig ontevreden.

u

Heb je hoge verwachtingen van jezelf, maar loop je hierop leeg?

Zelfs als je alles perfect doet, kan het nog niet perfect genoeg voor jezelf zijn. Je wilt een simpel en ongecompliceerd leven. Je begrijpt niet waarom je ontevreden bent. Om afleiding voor jezelf te creëren ga je nog harder werken. Jij en je partner hebben geen goede gesprekken meer. Op de vraag “hoe gaat het met je?” vertel je met een glimlach: “Goed hoor, druk!”.

u

Voel je dat dit niet meer wil?

Het voelt dat je binnenkort in een behoorlijke burnout terecht gaat komen als je nu niks verandert? Het beangstigt je dat je aan jezelf moet gaan werken. Want dit is wat je kent. De drukte, het “moeten”, het doorrennen. Je doet al jaren wat anderen van je verwachten. En je weet eigenlijk niet wat je dan wel wil. Is dit het dan?

u

Wil je weer gewoon kunnen genieten van je omgeving, je werk, je vrienden, je familie?

Het is zo vermoeiend om steeds weer in de onduidelijkheden te leven, je gedachten zijn zo onrustig en je hebt het gevoel dat men je niet meer begrijpt. Kon je maar meer rust, energie hebben en relaxed zijn. Ja, Je doet al jaren wat anderen van je verwachten. en dat is waardoor je jezelf eigenlijk verliest. Je weet eigenlijk niet meer wie jij bent, je bent vrouw, moeder collega, zus, vriendin, maar waar ben jij, wie ben jij? 

Je wilt “gewoon” gelukkig zijn.

Ook al geloof je er zelf niet in, je bent het waard gelukkig te zijn! En het is logisch dat je jezelf even kwijt bent. Je bent al jaren bezig met alle ballen hoog houden en dat heeft je gebracht tot waar je nu bent. En je bent al super ver gekomen!

Het is tijd om stil te staan. Echt te verdiepen. Je onderbewustzijn aan te spreken en patronen te doorbreken. Waarom doe je wat je doet? Welke dingen houden je tegen om ECHT voor jezelf te gaan? Te zoeken waar je blij van wordt? Wat maakt dat je nooit de tijd neemt om te voelen wat er in je omgaat? Waar bescherm je jezelf tegen door maar door te lopen?

“Ik geloof dat jij met een liefdevolle maar rake schop onder je kont hardnekkige patronen kunt doorbreken en gaat kiezen voor wat jij dus echt wilt.”

Ik begeleid jou van de “  Vrouw naar de Power Vrouw”, met Rust energie en zelfwaarde zodat je jezelf in het middelpunt zet van je eigen leven, bij je vrienden, je carrière of je ondernemingsgroei.

Ik had alles: een goede baan, een lieve partner, mooi huis, fijne vakanties… Maar enkele jaren geleden kwam ik tot de conclusie dat ik niet deed wat ik had willen doen. Elke dag liep ik er tegen aan dat ik niet meer die invulling aan mijn leven wilde geven die mij niet gelukkig maakte. Ik besefte dat als ik zo door zou gaan, ik er ziek van zou worden, en dat gebeurde dan ook. Ik kwam letterlijk in de verlamstand ik kon lichamelijk niets meer.

Ik kwam er na 2 jaar achter dat ik in feite niet mijn droom leefde maar dat ik werd geleefd door wie ik niet wilde zijn en waarin ik nooit echt mezelf kon zijn.

Dat was het moment dat ik mijn leven heb omgegooid. Ik heb mezelf door elkaar geschud en ben aan mezelf gaan werken naar bewustwording in coaching en opleidingen. Het was soms hard werken, maar iedere keer pelde ik er weer een laagje vanaf en kwam ik dichter bij wie ik echt ben. Alle pijn, verdriet en boosheid die ik zorgvuldig had weggestopt om maar niet te hoeven voelen, hield mij in de negatieve lading tot ik kon stoppen dit vast te houden.

Ik wil graag met jou de verschillende lagen van de blokkades en de persoonlijke belemmeringen afpellen. Omdat het jouw tijd is om lucht te krijgen. Dat je dan echt voor jezelf kunt gaan kiezen en leven. Want voor jouw geluk is maar één iemand verantwoordelijk, en dat ben jij zelf!

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in verschillende opleidingen, trainingen en cursussen om jou het beste te bieden. Mijn trajecten zijn op maat. Ik geloof in een combinatie van verschillende tools en methodes. Gaan we dan de hele sessie steeds praten? Nee, zeker niet! We doen net wat nodig is, maar een ding is zeker: bij mij in de praktijk zijn de sessies nooit saai.

Corien

Voor Jou! 

Back to your basics in 3 totaal verzorgde dagen  te Zeist,

3 maanden in één weekend.

Wie waarheid zoekt, kan de zoektocht alleen bij zichzelf beginnen (en eindigen) .

Deze persoonlijke reis is in een totaal concept via een eenvoudige en effectieve manier ontwikkeld om toegang te krijgen tot de onderbewuste programma’s die ons leven leiden. .

Neem de eerste stap, maak jouw intensieve reis.

Een driedaagse reis, een Intensief-weekend zal je leven voor altijd veranderen. De eerste stap is om de bereidheid en moed te hebben om de waarheid van je eigen ervaringen uit te spreken en je verleden te zuiveren. Genees je leven en zet jezelf vrij in een unieke, diep bevrijdend, driedaagse seminar.

Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en je te hechten aan je eigen genezing naar bewuster te leven.

Meld je daarom nu aan op mijn pagina link voor het informatieve gesprek wat en hoe ik jou zou kunnen begeleiden.

Vermeld in de aanmelding “back to basic 3 dagen reis” voor een weekend met Corien

bij Koryen coaching – werk je intensief samen met Corien  1 op 1 drie dagen in een voor jou handig gekozen  weekend , in het mooiste Hotel van Zeist, All In .

” Combinatie van coaching, energetisch werk voor diepgaande veranderingen en traumaverwerking. “

Veel gestelde vragen  

Welke methodes worden ingezet tijdens de trajecten?

Ik heb de afgelopen jaren zoveel opleidingen en cursussen gehad en alle tools die ik in huis heb zet ik in. Het is bijna teveel om op te noemen, maar ik snap dat het voor jou ook interessant is.

Ik zet een combinatie in van o.a.

 • Energetisch werk
 • Hypnotherapie
 • Access bars consciousnessn (TSS)
 • De helende reis
 • Progresieve Mental Allignement (PMA)
 • gedragstherapie
 • klankschalen
 • Mind Eye Power therapie
 • het werken met de chakra’s
 • meditaties
 • mindfulness
 • en nog veel meer!

Mijn sessies zijn niet zweverig, maar ik geloof wel dat alles met elkaar in verbinding staat en daarom kun jij helen op ieder niveau. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Ik heb al eerder therapie en coaching gehad, wat maakt dit traject anders?

Ik geloof dat alles wat je doet aan je persoonlijke ontwikkeling bijdraagt. Ik heb zelf lange tijd gezocht naar de beste tools en methodes en die gevonden. Je gaat niet alleen gesprekken in, maar door de diepgang en de krachtige methodiek die ik gebruik, kom je in een weekend van 3 dagen of het traject van 3 tot 6 maanden echt tot de kern, de bewustzijn diepgang en daardoor het opruimen van blokkades, belemmeringen en oude patronen verander je werkelijk en het is  blijvend.

En de coaching? Die doe ik zelf. Want als het om een betere versie van jouw leven gaat, wil ik jou gewoon de nummer 1 coach geven. Daarom kun je met de volle 100% op mij rekenen.

Ik woon niet in de buurt, kan het ook online?

Wat jammer dat je niet in de buurt woont, maar wat leuk dat je interesse hebt in mijn trajecten! Ik werk wel vaker online en zeker voor mensen die veraf wonen. Neem even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden en bespreken we wat je nodig hebt.

Het is ook mogelijk na een intake om via de telefonische sessies de coaching te doen, hiervoor kun je afspreken via de contact pagina

Hoe werkt de facturatie?

Je betaalt in principe vooraf, of in  termijnen naar gelang de traject keuze. Dit overleggen we samen.

De telefonische sessies kunnen via een Tikkie vooraf aan het gesprek

Dit is wat je bereikt als we samen aan de slag gaan:

Je durft te kiezen voor wie je bent en wat je leuk vindt

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Voor je baan, je team, de relatie met je partner, voor hoe je je tijd indeelt en voor je eigen gezondheid en mindset. Je kiest bewust waar je wel en geen energie in steekt. Je bent niet langer bang voor afwijzing, en durft te gaan staan voor jezelf.

Je weet welke overlevingsmechanismes je inzet en hebt dit tot in de kern verwerkt

Na onze samenwerking, ben je je blokkades onder ogen gekomen en zijn ze geheeld. Je voelt een rust die je nog nooit eerder gekend hebt. Het lijkt alsof alles gewoon beter voelt en makkelijker gaat. Je kunt beter omgaan met lastige situaties en laat je niet meer zo snel uit het veld slaan. Er ontstaat plezier in werk en in je sociale leven.

Meer energie, meer focus, meer rust

Je voelt je je een ander mens. Je ervaart in de basis meer rust en meer energie. Je nachtrust is beter, ontspannen is makkelijker, je loopt minder leeg op energieën van anderen en je kunt beter omgaan met stress. Je kunt weer genieten van de kleine dingetjes. En opeens komen ook de juiste mensen op je pad. Het lijkt wel magie!

Als je met mij aan de slag gaat, kun je niet meer om je patronen heen.

We gaan echt puinruimen, helemaal naar de kern. Je komt niet weg met smoesjes en slechte excuses, ook al lijkt dat soms de veiligste en makkelijkste weg. Waar het voor jou ten slotte om gaat is meer lucht, minder stress en energie.

 

Ervaring van mijn Clienten

Wat heb ik een diepgang maar ook een fijne tijd met je mogen beleven in coachen. Je hebt mij via jouw manier van praten via vragen, herbelevingen en ook de Work van Byron Katie, weer helemaal kunnen laten zien waar ik sta en wat ik mag gaan aanpakken en mijn blokkades heb ik verwerkt ik voel mij nu na 5 maanden gewoon een heel ander mens ( ook mijn omgeving zegt dit).

Jij beseft volgens mij zelf niet hoe goed je bent en wat voor goed werk je doet. Ik kan je zeggen en ook aan anderen die dit lezen, Ik heb bij veel therapeuten gelopen en daar nooit ervaren waar jij mij bij hebt kunnen begeleiden.

Anoniem

Wat een geweldig weekend en wat een persoonlijke ervaringen je hebt mijn proces geweldig kunnen begeleiden en dat in 3 dagen, ik had dit echt eerder moeten doen.  Ik heb je ervaren als een zeer gepassioneerde coach met een hart van goud die van haar werk houd, je ben geïnteresseerd en volledig open naar je cliënt. Jij weet in het eerste uur al mij zo te raken dat ik je kon vertrouwen en de onbewuste zaken waar ik mijn blokkades aan heb gehangen op de juiste plaats aan te raken en daar iemand uit te begeleiden. Ik vind je zeer professioneel, zonder te oordelen. De sessies die jij geeft op herbeleving zijn geweldig, je gaat er goed intensief doorheen, diep en helend en helpt in de 3 dagen echt naar een groots verwerkingsproces. In een zin; ik heb nu weer rust, lucht en vrijheid.

Ik kan mijn eigen kracht en emoties een mooie plek geven. Dank voor dit diepgaande mooie weekend.

 

Jennifer.

Ik ervaar jou als een zeer gepassioneerde coach met een hart van goud die van haar werk houd, je ben geïnteresseerd en nieuwsgierig naar je cliënten, jij weet de vinger op de zere plek te leggen en daar iemand uit te begeleiden. Je hebt al een hele tijd de feeling voor je vak en ik vind je daar in zeer professioneel en gedreven. De sessies die jij geeft op herbeleving zijn geweldig, je gaat er goed, diep en helend doorheen en helpt de cliënt in het verwerkingsproces.

Anoniem

Wat bij de eerste sessie al duidelijk werd en ik vooraf niet wist, was dat je je niet beperkt tot de hulpvraag met betrekking tot werk maar dat je mij als persoon zag. Je bent ijzersterk in het lezen van lichaamstaal, waardoor we de eerste sessie al de diepte in gingen. Niet makkelijk of prettig maar wel nodig, in ieder geval heb ík dat nodig. Ik ben dus ook op andere vlakken heel erg gegroeid: relaties (partner, vriendschappen, ouders en familie), ik-gevoel, zelfwaardering, gelijkwaardigheid, voel me sterker en meer in balans.

Anoniem

Corien heeft mij de ruimte en de veiligheid geboden om te werken aan mijn blokkades en worstelingen. Met haar geduld en vertrouwen kon ik datgeen uitten waar ik mee worstelde en klem in zat. Zij is er met liefde en aandacht ook waar het heftig werd en in mijn moeilijke tijden thuis.. Ik heb inzicht mogen krijgen in mijn angsten en belemmeringen maar ook in mijn negatieve gedachten en mede daardoor voel ik mij veel lichter en levenslustiger.”

Anoniem

Eindelijk echt je leven veranderen?

Samen gaan we op reis naar de beste versie van jezelf.